Saturday, 17 December 2011

ROWING

Assalamualaikum semua!!!
Dah lame tak menjenguk ini blog maa..
Entah2 blog nie pun da merajuk sbb lme ta lyn die…
Busy sangat dah sekarang..
Busykerr??? Busy ke time bukak nota nak study, tangan mengetik keyboard lappy..
Click google and search facebook….
Bila line wifi lambat mulalah otak meracau,mulut menyumpah..last-last nota yg tade buat salah paper tu kne close..trus pnjt katil and tidur.. BUSYKAH BEGITU?? XD..haha..bilalah aku nak sedar diri nie..
Exam final is coming soon..
4 January  until 17 January. . .highlite skett~~
Wish me luck semua!!!
RECENT ACTIVITIES??
Yupssss, rowing.. apekah rowing?? Nak taw crik sndri la.. bwerkk.. *sambil jelir lidah..ade google ape gune kalo tak diguna.. btol tak?? Hehe..
Training just gune aergo machine a.k.a equipment  rowing indoor..apekah lagi ergo,agro itu?? SEARCH laa google..haha..*kejamnyer aku nie…
Hiking ape cer??? Supposedly sekarang aku nie ade ats Gunung Rajah tapi aku terpakse cancel out..sebab ape??
(i)                  Pitih.pitih kering boh..
(ii)                Dan lain-lain..
^^
Kesedihan melanda tibe2!!
Wifi slow lagi… nak upload gmbr byk2 ke blog nie tapi..=.=
Al-maklumlah benda free memg mcm nie..
p/s: terus support saye!! Im the newbie in this world!! ^^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...